Τρίκαλα: «Τρύγησαν» από 53 χασισόδεντρα δυόμισι κιλά κάνναβης

Τρίκαλα: «Τρύγησαν» από 53 χασισόδεντρα δυόμισι κιλά κάνναβης

Η φυτεία με τα ύψους ως 3,10 μέτρα χασισόδεντρα είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση

Τρίκαλα: «Τρύγησαν» από 53 χασισόδεντρα δυόμισι κιλά κάνναβης
Έτοιμη για διάθεση είχαν την παραγωγή μιας μεγάλης χασισοφυτείας με 53 τεραστίων διαστάσεων δενδρύλλια την οποία είχαν φυτέψει σε δασική περιοχή των Τρικάλων, οι δυο καλλιεργητές που έπεσαν στα χέρια ανδρών της Ασφάλειας.

Η φυτεία με τα ύψους ως 3,10 μέτρα χασισόδεντρα είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση. Οι δυο καλλιεργητές ηλικίας 39 και 37 χρόνων εμφανίστηκαν μέσα στη νύχτα και άρχισαν να τρυγούν τα δενδρύλλια, όταν ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά τους οι άνδρες της Ασφάλειας και τους πέρασαν χειροπέδες.

Πάνω τους, στο χώρο της φυτείας και στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν δέματα και γυάλινα βάζα με νωπή κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 346 γραμμαρίων, ημιαποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 137 γραμμαρίων και 17,4 γραμμάρια αποξηραμένου χασίς, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία. Οι χασισοκαλλιεργητές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης