Ξεσπά η σύντροφος και η μητέρα του άτυχου οπαδού του Εθνικού

Ξεσπά η σύντροφος και η μητέρα του άτυχου οπαδού του Εθνικού

Δεν βρέθηκε ανεύρυσμα στον 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού, Κωνσταντίνο Κατσούλη, με τους γιατρούς να πιθανολογούν ότι η ακατάσχετη αιμορραγία προήλθε από κάποιο χτύπημα

Ξεσπά η σύντροφος και η μητέρα του άτυχου οπαδού του Εθνικού
Μεγάλη ανατροπή στα ιατρικά δεδομένα για τον 46χρονο φίλαθλο φέρνουν οι νέες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Δεν βρέθηκε ανεύρυσμα στον 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού, Κωνσταντίνο Κατσούλη, με τους γιατρούς να πιθανολογούν ότι η ακατάσχετη αιμορραγία προήλθε από κάποιο χτύπημα. 

Κλείσιμο


«Τα τελευταία νέα που έχουμε είναι ότι ο Κώστας δεν έχει ανεύρυσμα ούτε προκλήθηκε η αιμορραγία από υψηλή πίεση. Αλλά ότι δέχθηκε χτύπημα. Οι γιατροί του έκαναν παρακέντηση προσπαθώντας να του ελαφρώσουν το κεφάλι και τώρα πλέον είναι υπό παρακολουθήση», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, η μητέρα του 46χρονου φιλάθλου.


«Περίεργο που δεν το βρήκαν αρχικά οι γιατροί»

Σε δηλώσεις της στο cretapost η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσούλη αναφέρει ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι οι γιατροί αρχικά έκαναν λόγο για ανεύρυσμα.

«Όπως φαίνεται πρέπει να τον χτύπησαν πίσω στον αυχένα. Το περίεργο είναι ότι οι προηγούμενες εξετάσεις αλλά και ο ιατροδικαστής δεν βρήκαν κάτι τέτοιο και δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε αυτό. Πάντως, πλέον είναι σίγουρο ότι δεν έχει ανεύρυσμα», επισημαίνει η μητέρα του άτυχου φιλάθλου ενώ την ίδια ώρα τονίζει ότι η οικογένεια θέλει ο 46χρονος να παραμείνει στο Στρατιωτικό νοσοκομείο.

«Ψιθυρίζεται ότι μόλις συνέλθει θα φύγει απ’ αυτό το νοσοκομείο. Εμάς μας ενδιαφέρει να μην μετακινηθεί και να παραμείνει εδώ καθώς ξέρουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδος κι έχει έναν από τους καλύτερους νευροχειρουργούς», υπογραμμίζει η μητέρα.



«Το γήπεδο δεν είναι πεδίο μάχης»


Ένα «γιατί;» φωνάζει η σύντροφος του 46χρονου φιλάθλου καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πλέον τα γήπεδο έχουν γίνει πεδία μάχης.

«Το γήπεδο το έχουν καταντήσει να είναι ένα πεδίο μάχης. Λες και βρίσκονται σε πόλεμο. Κι όμως το γήπεδο είναι ένα μέρος που πας για να διασκεδάσεις κι όχι να πολεμίσεις. Θυμάμαι παλιά που πήγαιναν οικογένειες και μικρά παιδιά να παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Τώρα όμως ούτε απ’ έξω δεν μπορείς να περάσεις. Γιατί; Γιατί συμβαίνει όλο αυτό; Ο Κώστας πήγαινε συνέχεια στο γήπεδο γιατί αγαπάει το ποδόσφαιρο και διασκεδάσει μέσω αυτού. Δεν πηγαίνει να πολεμήσει όπως κάνουν κάποιοι άλλοι», επεσήμανε σε δηλώσεις της στο cretapost, η σύντροφος του 46χρονου φιλάθλου.

Την ίδια ώρα τόσο η σύντροφος όσο και η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσούλη ευχαριστούν τους γιατρούς και το προσωπικό του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

«Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και το προσωπικό κι ελπίζουμε ο Κώστας να είναι δίπλα μας το συντομότερο δυνατό», υπογράμμισε η σύντροφος του 46χρονου.

Πηγή: www.cretapost.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης