Πιστολέρο αναστάτωσε το Αγρίνιο και το Παναιτώλιο

Πιστολέρο αναστάτωσε το Αγρίνιο και το Παναιτώλιο

Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα πιστόλι με 12 φυσίγγια στον γεμιστήρα, 16 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και δύο λαβές πυροβόλου όπλου - Βόνιτσα: 59χρονος οπλοφορούσε παράνομα

Πιστολέρο αναστάτωσε το Αγρίνιο και το Παναιτώλιο
Οι πυροβολισμοί που έριχνε ένας 37χρονος που αναστάτωσε τη… μισή Αιτωλοακαρνανία δεν ήταν στον αέρα, αλλά είχαν στόχο –ευτυχώς μόνο άψυχα αντικείμενα. Ξεκίνησε από το Αγρίνιο, συνέχισε στο Παναιτώλιο και μετά πήγε για… ύπνο στο σπίτι του!

Ο δράστης πυροβόλησε αρχικά τέσσερις φορές στο ψυγείο μιας καφετέριας στο Αγρίνιο προκαλώντας του σημαντικές ζημιές και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Παναιτώλιο όπου κατοικεί. Πριν μπει στο σπίτι του για να κοιμηθεί, πυροβόλησε μια φορά προς ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ανοίγοντάς του τρύπα! 

Μετά από έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, ο «πιστολέρο» εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του, όπου συνελήφθη και βρέθηκαν ένα πιστόλι με 12 φυσίγγια στον γεμιστήρα, 16 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και δύο λαβές πυροβόλου όπλου. Από τα σημεία όπου είχε ανοίξει πυρ, κατασχέθηκαν τέσσερις  κάλυκες και δύο βολίδες πιστολιού. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. 


Βόνιτσα: 59χρονος οπλοφορούσε παράνομα
Κλείσιμο
Οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου είχαν κι άλλη δουλειά, καθώς συνέλαβαν και έναν 59χρονο στη Βόνιτσα, επειδή είχε στο σπίτι του ένα κυνηγετικό όπλο του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει, αλλά και δυο βραδύκαυστα φυτίλια μήκους έξι μέτρων και ενάμιση μέτρου αντίστοιχα και ένα τμήμα από ακαριαίο φυτiλι μήκους 1,70 μέτρου. Και αυτός, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης