Γιάννενα: Περαστικοί έσωσαν νεαρή κοπέλα από βιασμό

Γιάννενα: Περαστικοί έσωσαν νεαρή κοπέλα από βιασμό

Η 20χρονη κοπέλα επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο όταν όρμησαν κατά πάνω της δύο άγνωστοι άνδρες οι οποίοι την έριξαν στο έδαφος και ταυτόχρονα προσπαθούσαν να βγάλουν τα ρούχα της

Γιάννενα: Περαστικοί έσωσαν νεαρή κοπέλα από βιασμό




Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες των Ιωαννίνων για να εντοπίσουν τους δυο επίδοξους «δράκους» που προκάλεσαν σοκ στην κοινωνία της πόλης τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, όταν αποπειράθηκαν να βιάσουν μια νεαρή γυναίκα στη μέση του δρόμου!

Κλείσιμο
Ήταν περασμένα μεσάνυχτα όταν η 20χρονη κοπέλα επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο στο σπίτι της κοντά στην πλατεία Ομήρου στο κέντρο της πόλης. Ξαφνικά, μέσα από το σκοτάδι όρμησαν κατά πάνω της δύο άγνωστοι άνδρες οι οποίοι την έριξαν στο έδαφος και κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να βγάλουν τα ρούχα της!

Τρομοκρατημένη η κοπέλα έβαλε τις φωνές, παρά τις προσπάθειες των επίδοξων βιαστών να της κλείσουν το στόμα με τα χέρια τους. Δυο νεαροί που έτυχε να περνούν από το σημείο εκείνη τη στιγμή, έτρεξαν να δουν τι της συνέβη και αυτό την έσωσε. Οι επίδοξοι βιαστές αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή και εξαφανίστηκαν μέσα στα στενά. Η 20χρονη δεν ήταν σε θέση να δώσει την περιγραφή τους, ούτε να διαπιστώσει αν ήταν Έλληνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης