Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Βροχές και καταιγίδες και την Τρίτη

Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Βροχές και καταιγίδες και την Τρίτη

Διαβάστε ποιες περιοχές θα πλήξουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Βροχές και καταιγίδες και την Τρίτη
Συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται την Τρίτη στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες και βαθμιαία στην Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια τους 26 βαθμούς, στα δυτικά τους 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 29 και στις Κυκλάδες τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά


Λίγη συννεφιά θα έχει η
Κλείσιμο
Αττική που βαθμιαία θα αυξηθεί και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες καταιγίδες, πιθανώς στα βόρεια ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, θα έχει η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται, αρχικά μόνο νεφώσεις και από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 29 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπεται φθινοπωρινός καιρός με βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και από το απόγευμα στη Θράκη θα είναι ισχυρές.

Στην Πελοπόννησο προβλέπονται, το πρωί αίθριος καιρός παντού, το απόγευμα κατά τόπους νεφώσεις και στα ορεινά μπόρες.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένονται, πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στην Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις και μικρής διάρκειας βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς.

Στις Σποράδες και στη Θεσσαλία, προβλέπονται κατά διαστήματα δυνατές βροχές καταιγίδες.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στη Σάμο και την Ικαρία θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βοριάδες μέτριας έντασης.

Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και, στη Λήμνο και τη Σαμοθράκη θα σημειωθούν βροχές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης