Αυτοί είναι οι δύο φίλαθλοι που χτύπησαν οι χούλιγκαν

Αυτοί είναι οι δύο φίλαθλοι που χτύπησαν οι χούλιγκαν

Πήγαν στο γήπεδο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και κατέληξαν στο νοσοκομείο, ο ένας μάλιστα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ο λόγος για τους δύο φιλάθλους του Εθνικού, τον Κώστα Κατσούλη και τον Σταύρο Πόλη, οι οποίοι χτυπήθηκαν από χούλιγκαν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού στην Κρήτη, στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ηροδότου εναντίον της ομάδας του Πειραιά για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, την Κυριακή

Αυτοί είναι οι δύο φίλαθλοι που χτύπησαν οι χούλιγκαν
Η κάθοδος του Εθνικού στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για τον 46χρονο Κώστα Κατσούλη να παρακολουθήσει την ομάδα του από κοντά, καθώς μπορεί η καταγωγή του να είναι από τον Πειραιά, όμως την τελευταία 20ετία μένει μόνιμα στα Χανιά με την σύζυγό του, ενώ διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στην Πλατανιά. Ο άτυχος φίλαθλος χτυπήθηκε βάναυσα από χούλιγκαν με σιδερογροθιές και λοστούς, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε βαριά γενική κατάσταση, ενώ είχε εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος. “Αντίκρισα έναν λιπόθυμο άνδρα, ωχρό, μέσα στα αίματα. Δεν ανέπνεε, ενώ του είχε γυρίσει η γλώσσα. Την επανέφερα και του τοποθέτησα ένα γλωσσοφαρυγγικό αεραγωγό και κολάρο στον αυχένα” δηλώνει στο protothema.gr ο φυσικοθεραπευτής του Εθνικού Βασίλης Τζώρτζης, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε δίπλα στους δύο τραυματίες για τις πρώτες βοήθειες. Ο άτυχος φίλαθλος μεταφέρεται με C130 στην Αθήνα και το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ η διοίκηση του Εθνικού βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του και βοηθάει όπου χρειαστεί προκειμένου να ξεπεραστούν οποιαδήποτε εμπόδια. “Ήταν μία δολοφονική, εγκληματική επίθεση από άτομα που είχαν σκοπό να σκοτώσουν” υποστηρίζει από την πλευρά του ο ξάδελφος του τραυματία και δικηγόρος στο επάγγελμα Χρήστος Γεωργακόπουλος, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αργότερα η οικογένεια Κατσούλη να στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

                             
ο φυσικοθεραπευτής του Εθνικού Βασίλης Τζώρτζης
Κλείσιμο




Ο δεύτερος τραυματίας είναι ο Σταύρος Πόλης, ο οποίος στάθηκε πιο τυχερός, όμως φέρει αρκετές σωματικές κακώσεις, ενώ από τα χτυπήματα που δέχθηκε, έσπασε το σαγόνι του. Είναι μόνιμος κάτοικος Πειραιά και φαίνεται ότι ακολούθησε τον Εθνικό μέχρι την Κρήτη για το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο, για να ενισχύσει την ομάδα του από την εξέδρα. Όμως οι εξέδρες των φιλάθλων μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης. “Στο πρώτο ημίχρονο όλα ήταν ήρεμα. Στο δεύτερο ημίχρονο και μερικά λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, κάποιοι ανεγκέφαλοι έστειλαν ένα άτομο, το οποίο συνέλαβε η αστυνομία, για να πάρει το πανό μας. Οι φίλαθλοί μας του είπαν να φύγει. Τότε μαζεύτηκαν περίπου 30-40 άτομα από άλλη κερκίδα του γηπέδου και χτύπησαν τους δύο φιλάθλους μας με σιδερογροθιές” δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης