Πού περιμένουν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Πού περιμένουν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Τι δήλωσε στο protothema.gr o μετεωρολόγος της ΕΜΥ κ. Θοδωρής Κολυδάς - Σε ολόκληρη την Αττική τα έντονα καιρικά φαινόμενα την Τρίτη - Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» και τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και τις Βόρειες Σποράδες

Πού περιμένουν καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Η σχεδόν... καλοκαιρινή σημερινή μπόρα, που έκανε την εμφάνισή της εντελώς απροσδόκητα και πιάνοντας εξ απήνης τους κατοίκους των βορείων προαστίων της Αττικής, ήθελε μόνο 30 λεπτά της ώρας για να προκαλέσει τον πανικό.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι, κλήσεις άντλησης υδάτων, η Τροχαία να διευκολύνει την κίνηση, είναι μία δόση από τον... πανικό που επικράτησε για περίπου μία ώρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο protothema.gr ο μετεωρολόγος της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, κ. Θοδωρής Κολυδάς, «τις επόμενες ώρες ο καιρός θα είναι καθάρος, ενώ έντονα καιρικά φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνισή τους ξανά από το μεσημέρι της Τρίτης σε ολόκληρη την Αττική, αυτή τη φορά, και όχι μόνο στα βόρεια προάστια».  Να σημειωθεί πως η κακοκαιρία θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Τρίτης από τη Θεσσαλία και τις Βόρειες Σποράδες, θα κατεβεί στη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και θα πλήξει όλο το νομό Αττικής.

Πλήρης εκτόνωση των έντονων καιρικών φαινομένων αναμένεται από την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακό το θερμόμετρο θα ανέβει, ξεπερνώντας τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης