Θαύμα: Οι πισίνες στο ΟΑΚΑ άλλαξαν χρώμα!

Θαύμα: Οι πισίνες στο ΟΑΚΑ άλλαξαν χρώμα!

Τρεις μέρες μετά το ρεπορτάζ του protothema.gr, η εικόνα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο άλλαξε άρδην

Θαύμα: Οι πισίνες στο ΟΑΚΑ άλλαξαν χρώμα!
Και εγένετο... θαύμα. Την τρίτη μέρα μετά το ρεπορτάζ του protothema.gr για την απαράδεκτη εικόνα που εμφάνιζε το μεγαλύτερο κολυμβητήριο της χώρας.

Λες και τις άγγιξε κάποιο… μαγικό ραβδί, οι κολυμβητικές δεξαμενές, από βάλτοι, μεταμορφώθηκαν ξανά σε πισίνες.

Έτσι ξαφνικά και οι τεχνικοί που διεκδικούσαν εδώ και δυο χρόνια το επίδομα επικινδυνότητας, απειλώντας να μην προχωρήσουν στην τοποθέτηση, έλαβαν… από ψηλά τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα βρεθεί τρόπος να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται. 

Κλείσιμο

Πριν...

Στα ξαφνικά άναψαν και τα τα φώτα στις εσωτερικές εγκαταστάσεις και οι αθλούμενοι από τα ιδιωτικά γυμναστήρια που δραστηριοποιούνται στους χώρους βρήκαν επιτέλους το δρόμο για τα ντους και τα αποδυτήρια.


...και μετά...

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ καθυστέρησε να ανοίξει τις πόρτες του φέτος εξαιτίας, όπως παραδέχθηκε ο διευθυντής-συντονιστής των εγκαταστάσεων, κ. Βασίλειος Κάκκος, του διαγωνισμού για τα χημικά που κηρύχθηκε άγονος σε πρώτη φάση.

Ήταν η αιτία που οδήγησε σε προσωρινό λουκέτο με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρότατα παράπονα σε καθημερινή βάση από τα 4.000 περίπου μέλη που εξυπηρετούν οι πισίνες του Ολυμπιακού Σταδίου. Και όχι μόνο. Ήταν και οι εικόνες εγκατάλειψης που προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση οδηγώντας τους αρμόδιους σε άμεσες αποφάσεις για το μέλλον του κολυμβητηρίου.

Σήμερα, όλα τα άσχημα ανήκουν στο παρελθόν καθώς οι προετοιμασίες για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου στις 22 Σεπτέμβρη συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.  

Έτσι ξαφνικα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης