Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Κατασχέθηκαν, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένας πλαστικό τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα
Πέντε άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες τρεις ημέρες στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο ερευνών για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα,  αστυνομικοί των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ημεδαπών, ηλικίας 18, 21, 28, 32 και 35 ετών. 

Στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 35χρονο, κατελήφθη να έχει στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,3) του γραμμαρίου.

Έπειτα από σχετικό έλεγχο στον 18χρονο και στον 21χρονο, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης , μεικτού βάρους (1,6) γραμμαρίων, καθώς και έναν πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

Στην τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 28χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης , μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου.
Κλείσιμο

Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης , μεικτού βάρους (0,15) του γραμμαρίου.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ όλοι  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης