Πάτρα: Ζητούσαν λύτρα για να επιστρέψουν κλεμμένο κινητό

Πάτρα: Ζητούσαν λύτρα για να επιστρέψουν κλεμμένο κινητό

Πληροφορήθηκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη τού αξίας 800 ευρώ κινητού που περιείχε πολύτιμα προσωπικά στοιχεία και επικοινώνησαν μαζί του, απαιτώντας εκβιαστικά 250 ευρώ για να του το παραδώσουν

Πάτρα: Ζητούσαν λύτρα για να επιστρέψουν κλεμμένο κινητό
Η πλεονεξία τους στοίχισε ακριβά σε δυο νεαρούς οι οποίοι διέρρηξαν ένα σπίτι στην Πάτρα, έκλεψαν ένα πανάκριβο κινητό και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον ιδιοκτήτη του ζητώντας του… λύτρα για να του το επιστρέψουν!

Οι δυο 26χρονοι δράστες της κλοπής, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, πληροφορήθηκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αξίας 800 ευρώ κινητού που περιείχε πολύτιμα προσωπικά στοιχεία και επικοινώνησαν μαζί του, απαιτώντας εκβιαστικά 250 ευρώ για να του το παραδώσουν. Μάλιστα, του έκλεισαν ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο.

Το θύμα κατέφυγε στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα. Στη συνέχεια, απέκλεισαν διακριτικά το σημείο όπου θα γινόταν η συνάντηση και, μόλις οι δράστες παρέλαβαν τα 250 ευρώ, τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους, εκτός από το κλεμμένο κινητό, βρέθηκε και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ κι έτσι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για κλοπή, εκβίαση κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης