Αλέκα κατά Ψινάκη: Δεν έχουμε ούτε αποχέτευση και θα μας φτιάξει μαρίνες!

Αλέκα κατά Ψινάκη: Δεν έχουμε ούτε αποχέτευση και θα μας φτιάξει μαρίνες!

«Θα μας φέρει τους ευυπόληπτους μετανάστες» είπε για το νέο δήμαρχο Μαραθώνα η Αλέκα Παπαρήγα - «Aν διέψευδα κάθε αηδία που λέει ο οποιοσδήποτε για μένα, θα έκανα μόνο αυτή τη δουλειά...» η απάντηση του Ηλία Ψινάκη

Αλέκα κατά Ψινάκη: Δεν έχουμε ούτε αποχέτευση και θα μας φτιάξει μαρίνες!
Τα βέλη της προς το νέο δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη έριξε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας το μεσημέρι στη Βουλή για το αντιρατσιστικό. Εξηγώντας πως το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι με τους οικονομικούς μετανάστες, η κ. Παπαρήγα είπε πως δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, αν όσοι έρχονταν στην Ελλάδα ήταν πλούσιοι. 

Κάπου εκεί, τα «σκάγια» πήραν και τον Ηλία Ψινάκη: «Όπως λέει και ο δήμαρχος μας, του Μαραθώνα, θα μας φέρει τους ευυπόληπτους πλούσιους εκεί, που δεν έχουμε ούτε αποχέτευση» και συνέχισε «θα μας φτιάξει μαρίνες, εκεί που έρχεται κάθε λίγο ο "αχόρταγος" και παίρνει τα κατοστάρικα, αυτό είναι ο πολιτισμός»!  

Από την πλευρά του ο Ηλίας Ψινάκης διέψευσε ότι είχε κάποια μορφής επικοινωνία με την κυρία Παπαρήγα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν διέψευδα κάθε αηδία που λέει ο οποιοσδήποτε για μένα, θα έκανα μόνο αυτή τη δουλειά...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης