Οι Παπανδρέου προτιμούν... τις ξανθές

Οι Παπανδρέου προτιμούν... τις ξανθές

Οι τρεις σύζυγοι των υιών Παπανδρέου βρέθηκαν χθες στην επεισοδιακή εκδήλωση στο Ζάππειο

Οι Παπανδρέου προτιμούν... τις ξανθές

Φαίνεται ότι η ταινία «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές («Gentlemen Prefer blondes) βρίσκει την ενσάρκωσή της στους αδερφούς Παπανδρέου.

Τα τρία αδέρφια εμφανίστηκαν στο Ζάππειο εχθές, μαζί με τις συζύγους τους και οι τρεις ξανθές, κομψές και χαμογελαστές.

Κλείσιμο

Σε αντίθεση με συζύγους άλλων πολιτικών που τους αρέσει η δημοσιότητα, οι τρεις σύζυγοι Παπανδρέου, ήταν πάντοτε διακριτικές και χαμηλών τόνων και ζούσαν μια ζωή εντελώς εκτός δημοσιότητας.

Παρ' όλα αυτά, όπως ήταν φυσικό, εχθές προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων στην εκδήλωση για του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο.


Η Αντα Παπανδρέου αεροναυπηγός,
πάντα λιτή και συνήθως casual, επέλεξε μια εμφάνιση που θύμιζε την Robin Wright ως σύζυγος πλανητάρχη στην τηλεοπτική σειρά House of Cards: Μαύρο αυστηρό εφαρμοστό φόρεμα και μαύρες γόβες Christian Louboutin. Πινελιά χρώματος τα κοκκάλινα κίτρινα γυαλιά της. Στο... γαλλικό πνεύμα, τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα.


Η δημοσιογράφος Μαριάνθη Αλεξίου, σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου,
επέλεξε ρομαντικά παστέλ χρώματα, με βολάν και διαφάνειες που δεν ήταν όμως ούτε προκλητικές ούτε κακόγουστες με νέα μελί απόχρωση στα μαλλιά και ένα γλυκό μαύρισμα.


Η Αλεξία Κληρονόμου, σύζυγος του Νίκου,
η πιο ευπρόσιτη από τις τρεις, είναι μια εξωστρεφής προσωπικότητα. Με wavy μαλλί που θύμιζε Έλλη Στάη, μαυρισμένο και καλογυμνασμένο σώμα, φορούσε μεταξωτή μαύρη μπλούζα και φούστα pencil σε μαύρο χρώμα, ένα ατσάλινο ρολόι omega διαμαντένιους λεπτούς κρίκους στα αυτιά και λεπτοκαμωμένο κολιέ με ημιπολίτιμους λίθους σε στυλ rosario καθώς και ένα pouch της ιταλικής φίρμας Βottega Veneta.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης