Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωσαν «κύκλωμα» εμπορίας ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωσαν «κύκλωμα» εμπορίας ναρκωτικών

Από την Έδεσσα ως τη Θεσσαλονίκη ακολουθούσαν οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας τα ίχνη ενός κυκλώματος διακίνησης χασίς και προχώρησαν σε αλυσιδωτές συλλήψεις, όταν επενέβησαν πάνω στο αλισβερίσι μεταξύ αγοραστή και ενός εκ των διακινητών

Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωσαν «κύκλωμα» εμπορίας ναρκωτικών
Στη συνέχεια, συνελήφθη και ο προμηθευτής των ναρκωτικών.

Αρχικά, συνέλαβαν έναν 48χρονο οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος μόλις τους είδε πέταξε στο οδόστρωμα μία συσκευασία με 40 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη που μόλις είχε αγοράσει από το 43χρονο «βαποράκι» που πρόλαβε να ξεφύγει με Ι.Χ. αυτοκίνητο. 

Όμως, εντοπίστηκε γρήγορα, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 40 γραμμαρίων, ένα βάζο με κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό, επτά κενές συσκευασίες και 300 ευρώ.

Ο προμηθευτής των ναρκωτικών ήταν ένας 50χρονος που είχε παραδώσει τις ποσότητες στον συλληφθέντα με τη μεσολάβηση ενός 46χρονου διακινητή με τον οποίο συνεργαζόταν.

Στο σπίτι του πρώτου, ο οποίος αναζητείται, βρέθηκαν άλλα 43 γραμμάρια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, εννέα ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, τέσσερα μαχαίρια και 8.050 ευρώ. 
Κλείσιμο

Στην κατοικία του 46χρονου που συνελήφθη κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και εννέα τσιγαριλίκια. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο 50χρονος κατηγορείται και για οπλοκατοχή.

*** Μαζί με το χασίς είχε και λαθραία τσιγάρα μια 37χρονη που συνελήφθη στη Φλώρινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. 

Στο σπίτι της βρέθηκαν 9,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και 29 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης που εστάλησαν στο Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. 

Η 37χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης