Καβάλα: Σεσημασμένος εμφανιζόταν ως τουριστικός πράκτορας

Καβάλα: Σεσημασμένος εμφανιζόταν ως τουριστικός πράκτορας

Ο 55χρονος βρέθηκε σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Πέραμο Καβάλας για να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη και όταν έμεινε μόνος του άρπαξε το τσαντάκι του που περιείχε 400 ευρώ, ένα κινητό και ένα ζευγάρι γυαλιά και έγινε καπνός

Καβάλα: Σεσημασμένος εμφανιζόταν ως τουριστικός πράκτορας
Ως τώρα, απασχολούσε τις αστυνομικές υπηρεσίες με τις απάτες σε βάρος ιδιοκτητών επιχειρήσεων που έχουν σχέση με τον τουρισμό, ένας καλοφαγάς απατεώνας που συστηνόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας με διασυνδέσεις με μεγάλα διεθνή τουριστικά και μεσιτικά γραφεία.
 
Τώρα, κατηγορείται και για κλοπή.

Σε μια από τις συνηθισμένες «εξορμήσεις» του που του επέτρεπαν να τρώει και να πίνει με την υπόσχεση ότι θα εξασφάλιζε συνεργασία στους ανυποψίαστους επιχειρηματίες, ο 55χρονος βρέθηκε σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Πέραμο Καβάλας για να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη. 

Κλείσιμο
Όταν, όμως, εκείνος τον άφησε για λίγο μόνο, άρπαξε το τσαντάκι του που περιείχε 400 ευρώ, ένα κινητό και ένα ζευγάρι γυαλιά και έγινε καπνός.

Το θύμα αναγνώρισε τον δράστη από τις φωτογραφίες σεσημασμένων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από την Ασφάλεια, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. 

Ως τον περασμένο Φεβρουάριο, σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσαν κατηγορίες για απάτη και υπεξαίρεση μετά τις καταγγελίες που είχαν κάνει  επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης