Κατερίνη: Μάνα και κόρη ρήμαξαν τα δωμάτια ξενοδοχείου

Κατερίνη: Μάνα και κόρη ρήμαξαν τα δωμάτια ξενοδοχείου

Μαθήματα παρανομίας έκανε στην ανήλικη κόρη της μια 39χρονη γυναίκα, που όπως αποδείχθηκε, την έκανε αριστούχο

Κατερίνη: Μάνα και κόρη ρήμαξαν τα δωμάτια ξενοδοχείου
Οι δυο τους «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα δώδεκα δωμάτια στο ίδιο ξενοδοχείο στην Παραλία της Κατερίνης, αλλά μόνο σε τέσσερα από αυτά μπόρεσαν να τρυπώσουν για να κλέψουν.

Η στοργική μητέρα και η 15χρονη κόρη της άρπαξαν διάφορα χρηματικά ποσά και έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά κάποιος τις είδε και ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι κατάφεραν να τις εντοπίσουν και να τις συλλάβουν. 

Όσα χρήματα είχαν πάνω τους αποδόθηκαν στα θύματα και οι δύο γυναίκες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η 39χρονη κατηγορείται και για πλημμελή επιμέλεια ανηλίκου.

Κλείσιμο
*** Πλήρωσε ακριβά το θράσος του ένας 26χρονος που αποπειράθηκε να διαρρήξει το κυλικείο του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, παρά το γεγονός ότι στους διαδρόμους κυκλοφορούσαν γιατροί, προσωπικό και συνοδοί ασθενών. 

Κάποιος τον πήρε είδηση και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης