Στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο ένας τραυματίας από το ατύχημα με την ποτάσα στο Ηράκλειο

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο ένας τραυματίας από το ατύχημα με την ποτάσα στο Ηράκλειο

Πρόκειται για τον 38χρονο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου - Αναμένεται η μεταφορά και του  δεύτερου(41ετών) τραυματία στο νοσοκομείο - Ο τρίτος (48ετών) νοσηλεύεται σε θάλαμο στο Πανεπιστημιακό, ενώ ο τέταρτος (31ετών) παραμένει διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο ένας τραυματίας από το ατύχημα με την ποτάσα στο Ηράκλειο
Στο Θριάσιο Νοσοκομείο και στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων μεταφέρθηκε, αργά χθες το βράδυ, ένας από τους 4 εγκαυματίες μετά το ατύχημα στο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στην Παλιανή. Πρόκειται για τον 38χρονο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
 
Η μεταφορά του έγινε με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο έφθασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβει. Παράλληλα, αναζητείται μία ακόμη κλίνη στο ίδιο νοσοκομείο για τον δεύτερο εγκαυματία 41 ετών, και πιθανότατα η μεταφορά του να πραγματοποιηθεί σήμερα.
 
Στο μεταξύ, ο τρίτος εγκαυματίας, 48 ετών, βγήκε από την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και νοσηλεύεται πλέον σε θάλαμο, ενώ ο τέταρτος, 31 ετών, παραμένει διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αεροδιακομιδής του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων της Αθήνας.
 
Κλείσιμο
Και οι τέσσερις υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα την Τρίτη το πρωί στο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στην περιοχή Παλιανής, όταν κατά τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών, για άγνωστο λόγο, έσπασε λάστιχο με καυστική ποτάσα και τους περιέλουσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης