«Μυστήρια» σύλληψη Κύπριου στη Σαουδική Αραβία

«Μυστήρια» σύλληψη Κύπριου στη Σαουδική Αραβία

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ωστόσο όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι σχετίζεται με τον σοβαρό τραυματισμό γυναίκας από τις Φιλιππίνες, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη και στη συνέχεια απεβίωσε

«Μυστήρια» σύλληψη Κύπριου στη Σαουδική Αραβία
Μυστήριο καλύπτει τη σύλληψη Κυπρίου, ο οποίος εργάζεται στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης», ο άντρας κρατείται σε αστυνομικό σταθμό από προχθές το βράδυ, με το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών να καταβάλλει προσπάθειες για να εξακριβώσει τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ωστόσο όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι σχετίζεται με τον σοβαρό τραυματισμό γυναίκας από τις Φιλιππίνες, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη και στη συνέχεια απεβίωσε. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει διασταυρώσει κατά πόσο η σύλληψη του Κυπρίου σχετίζεται με τον θάνατο της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Κύπριος εργαζόμενος φέρεται να βρήκε τη γυναίκα τραυματισμένη και να τη μετέφερε στο νοσοκομείο πριν συλληφθεί.

Κλείσιμο
Οι προσπάθειες του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών καθίστανται δύσκολες εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν διπλωματικές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο οι λειτουργοί του κάνουν ό,τι είναι δυνατόν έτσι ώστε να εξακριβωθούν οι λόγοι κράτησής του, οι συνθήκες υπό τις οποίες κρατείται, αλλά και για να παρασχεθεί προξενική αρωγή για νομική εκπροσώπηση.

Ο Κύπριος ζει και εργάζεται εδώ και χρόνια στη Σαουδική Αραβία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του στην Κύπρο τηλεφωνικώς προχθές το βράδυ και ζήτησε να κινηθούν διαδικασίες μέσω του υπουργείου Εξωτερικών με στόχο την απελευθέρωσή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης