ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σέρρες: Βρήκαν χασισοφυτεία μαζί με υγρή μεθαδόνη

Σέρρες: Βρήκαν χασισοφυτεία μαζί με υγρή μεθαδόνη

Ο δράστης συνελήφθη επί τω έργω, ενώ σκάλιζε τα 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 εκατοστών ως δυο μέτρων

Σέρρες: Βρήκαν χασισοφυτεία μαζί με υγρή μεθαδόνη
Δεν του έφτανε το χασίς που παρήγαν τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγροτική περιοχή των Σερρών, είχε στην κατοχή του και υγρή μεθαδόνη ο 52χρονος χασισοκαλλιεργητής που έπεσε στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών!

Ο δράστης συνελήφθη επί τω έργω, ενώ σκάλιζε τα 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 εκατοστών ως δυο μέτρων και, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, συνόδευσε τους αστυνομικούς στο σπίτι του. Εκεί, ο εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής
ανακάλυψε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 28 γραμμαρίων και ένα γυάλινο μπουκαλάκι με μεθαδόνη σε υγρή μορφή βάρους 55,5 γραμμαρίων. 

Κλείσιμο
Κως: Είχε κατάστημα που πουλούσε και ναρκωτικά
Μέσα στο κατάστημα που διατηρεί στην Κω πωλούσε χασίς ένας 53χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση. Στην επιχείρηση και στο σπίτι του κατασχέθηκαν εννέα συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 71,4 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης