Κύπρος:Παράταση στην ψήφιση του νομοσχεδίου για εκποιήσεις κατοικιών

Κύπρος:Παράταση στην ψήφιση του νομοσχεδίου για εκποιήσεις κατοικιών

Η ολομέλεια της κυπριακής βουλής θα συνεδριάσει πιθανότατα την προσεχή Παρασκευή για να συζητήσει τα νομοσχέδια για τις εκποιήσεις κατοικιών, που αποκτήθηκαν με ενυπόθηκα μη εξυπηρετούμενα δάνεια

Κύπρος:Παράταση στην ψήφιση του νομοσχεδίου για εκποιήσεις κατοικιών
Για το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναβλήθηκε για ακόμη μία φορά η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα έκτακτη συνεδρίαση της ολομέλειας της κυπριακής βουλής για συζήτηση των νομοσχεδίων για τις εκποιήσεις κατοικιών, που αποκτήθηκαν με ενυπόθηκα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
Πιθανότατα η συνεδρία θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, Νικόλας Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «είναι ιδιαίτερα ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια», λόγω του μεγάλου αριθμού των τροπολογιών που κατατέθηκαν από τα κόμματα και που θα πρέπει να τύχουν επεξεργασίας από τη βουλή και τη νομική υπηρεσία.

Ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, είπε ότι έχει ήδη ενημερώσει την Τρόικα «γι’ αυτή τη δυσκολία» της βουλής  και πως σήμερα αναμένει να λάβει την επίσημη απάντηση από πλευράς των δανειστών.
Κλείσιμο

Εξέφρασε παράλληλα την εκτίμηση ότι υπάρχει το χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να συνέλθει η Ολομέλεια για συζήτηση των νομοσχεδίων. «Άρα, η βουλή έχει ακόμη μερικές ημέρες στη διάθεση της», πρόσθεσε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση για εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου της Τρόικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης