Λιβαδειά: Πέντε νεαροί και μια κοπέλα πίσω από επτά διαρρήξεις

Λιβαδειά: Πέντε νεαροί και μια κοπέλα πίσω από επτά διαρρήξεις

Δυο από τους δράστες ηλικίας 19 και 18 χρόνων είχαν συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές στην περιοχή - Πέλλα: Ιδιοκτήτης πήρε είδηση τον «ποντικό»

Λιβαδειά: Πέντε νεαροί και μια κοπέλα πίσω από επτά διαρρήξεις
Τέσσερις ημέρες -ή μάλλον... νύχτες!- κράτησε η δράση μιας σπείρας νεαρών στην οποία συμμετείχε και μια κοπέλα, στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς. Στο διάστημα αυτό πρόλαβαν να διαρρήξουν έξι μαγαζιά και ένα αυτοκίνητο, κλέβοντας κυρίως χρήματα και διάφορα... φαγώσιμα!

Το γεγονός ότι δυο από τους δράστες ηλικίας 19 και 18 χρόνων είχαν συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές στην περιοχή, βοήθησε τους άνδρες της Ασφαλείας να εξαρθρώσουν τη συμμορία. Μαζί με τους σεσημασμένους, συνελήφθησαν άλλοι τρεις νεαροί και μία γυναίκα μεταξύ 17 και 19 χρόνων σε βάρος των οποίων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λιβαδειάς άσκησε δίωξη για κλοπές και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία.

Από την περασμένη Κυριακή έως και την Τετάρτη, οι δράστες είχαν «ανοίξει» τρία καταστήματα, ένα περίπτερο και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από τα οποία άρπαξαν μετρητά, είδη διατροφής και άλλα αντικείμενα αξίας, ενώ είχαν αποπειραθεί να παραβιάσουν και άλλα τρία αυτοκίνητα χωρίς να τα καταφέρουν. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Κλείσιμο
Πέλλα: Ιδιοκτήτης πήρε είδηση τον «ποντικό»
Στο σπίτι ενός 45χρονου σε χωριό της Πέλλας προσπάθησε να τρυπώσει ένας νεαρός διαρρήκτης, αλλά ο ιδιοκτήτης τον πήρε είδηση και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σκύδρας που ειδοποιήθηκαν από το παρ' ολίγον θύμα, ανακάλυψαν αμέσως τα ίχνη του. Ο 18χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης