Κιλκίς: Ο χασισοκαλλιεργητής ήταν οπλισμένος σαν «αστακός»

Κιλκίς: Ο χασισοκαλλιεργητής ήταν οπλισμένος σαν «αστακός»

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Γουμένισσας ενώ φρόντιζε μέσα στη νύχτα τα 18 δενδρύλλια

Κιλκίς: Ο χασισοκαλλιεργητής ήταν οπλισμένος σαν «αστακός»
Οπλισμένος σαν... αστακός ήταν ο καλλιεργητής μιας χασισοφυτείας που συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Γουμένισσας ενώ φρόντιζε μέσα στη νύχτα τα 18 δενδρύλλια ύψους από 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου που είχε φυτέψει σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του 42χρονου χασισοκαλλιεργητή, κατασχέθηκαν δυο πιστόλια αερίου με τους γεμιστήρες τους, δυο κουτιά με μεταλλικά φυσίγγια αεροβόλου όπλου και επτά γεμάτες αμπούλες αερίου για τα όπλα, καθώς και δυο κυνηγετικά όπλα με 75 φυσίγγια. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κιλκίς στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 

*** Για κατοχή ναρκωτικών θεωρούσαν ύποπτο έναν 48χρονο Αιγύπτιο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά όταν τον συνέλαβαν διαπίστωσαν ότι εκτός από τα 65 ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν πάνω του χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή, είχε στην κατοχή του και δέκα φιαλίδια με διάφορες στεροειδείς ουσίες που θεωρούνται απαγορευμένα αναβολικά. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της κατοχής παράνομων φαρμακευτικών ουσιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης