Χασισοφυτεία με... φυσικό καμουφλάζ στην Αμαλιάδα

Χασισοφυτεία με... φυσικό καμουφλάζ στην Αμαλιάδα

Είχε φυτέψει 16 δενδρύλλια ύψους δύο ως τεσσάρων μέτρων δίπλα σε τριφύλλια

Χασισοφυτεία με... φυσικό καμουφλάζ στην Αμαλιάδα
Επί δυο 24ωρα έστηναν... καραούλι οι άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας στην πυκνόφυτη περιοχή Μπούκα, για να πιάσουν στα πράσα τον καλλιεργητή μιας φυτείας με... θηριώδη δενδρύλλια που ήταν κρυμμένα μέσα στη φυσική βλάστηση! Γνώριζαν ήδη την ταυτότητά του, καθώς τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με χασισοκαλλιέργειες.

Όταν ο 63χρονος χασισοκαλλιεργητής δεν εμφανίστηκε, οι αστυνομικοί ξερίζωσαν τα 16 δενδρύλλια ύψους δύο ως τεσσάρων μέτρων που είχε φυτέψει δίπλα στην δική του καλλιέργεια τριφυλλιού και έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή του Παλαιοχωρίου, όπου τον συνέλαβαν. Εκεί βρέθηκαν ένα αδήλωτο κυνηγετικό όπλο, ένα κυνηγετικό μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών και ένα ξιφίδιο μήκους 29 εκατοστών, ενώ στο χώρο της κατασχέθηκαν δοχεία νερού και εργαλεία με τα αποτυπώματα του φερόμενου ως δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23 γραμμαρίων είχε μαζί του ένας 56χρονος που συνελήφθη στην Ηράκλεια Σερρών από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Το χασίς κατασχέθηκε και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Δυο νεαροί συνελήφθησαν στην Παραλίμνη Πέλλας, όταν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν στήσει μπλόκο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Έδεσσας σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και βρήκαν μέσα δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,7 γραμμαρίων. Οι δράστες ηλικίας 25 και 18 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. 

Δυο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 5,4 γραμμαρίων βρήκαν στην κατοχή και στο σπίτι ενός 54χρονου οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον υπέβαλαν σε έλεγχο στα Τρίκαλα κι έτσι τον συνέλαβαν και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης