Πιερία: Έμπαινε στις αυλές και έκλεβε ποδήλατα!

Πιερία: Έμπαινε στις αυλές και έκλεβε ποδήλατα!

Με σκοπό να τα πουλήσει - Μέσα σε λίγη ώρα την περασμένη Παρασκευή, είχε τρυπώσει στις αυλές των σπιτιών ενός 49χρονου και ενός 42χρονου και «σήκωσε» τα δύο ποδήλατά τους

Πιερία: Έμπαινε στις αυλές και έκλεβε ποδήλατα!
Λάτρης της... ποδηλασίας δήλωσε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον εντόπισαν στο Λιτόχωρο Πιερίας, ένας 39χρονος Αλβανός. Δικό του ποδήλατο δεν είχε, όμως εξασφάλιζε άλλα τα οποία... έκλεβε από τις αυλές των σπιτιών όπου τα άφηναν οι ιδιοκτήτες τους!

Στην πραγματικότητα, ο αλλοδαπός δεν είχε καμία σχέση με το άθλημα! Έκλεβε τα ποδήλατα με σκοπό να τα πουλήσει και γι' αυτό, μέσα σε λίγη ώρα την περασμένη Παρασκευή, είχε τρυπώσει στις αυλές των σπιτιών ενός 49χρονου και ενός 42χρονου και «σήκωσε» τα δύο ποδήλατά τους.

Φαίνεται, μάλιστα, πως είχε βρει αγοραστές, καθώς τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι ήταν κλεμμένα. Τα ποδήλατα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος ελλείψει αυτοφώρου, αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης