Σύλληψη για κλοπή ρεύματος στο Κιλκίς

Σύλληψη για κλοπή ρεύματος στο Κιλκίς

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 52χρονου άνδρα και διαπίστωσαν ότι είχε αποσυνδέσει το καλώδιο της παροχής από τον μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος

Σύλληψη για κλοπή ρεύματος στο Κιλκίς
Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις προσλαμβάνει το φαινόμενο της ρευματοκλοπής, αφού σχεδόν καθημερινά εντοπίζονται επιτήδειοι που έχουν κάνει παρεμβάσεις στις παροχές των σπιτιών ή των καταστημάτων τους για να εξασφαλίζουν δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια ζημιώνοντας τη ΔΕΗ.

Άλλος ένας εντοπίστηκε σε ένα χωριό του Κιλκίς, μετά από καταγγελία που έκανε σε αστυνομικούς του τμήματος Δροσάτου ένας αρμόδιος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 52χρονου άνδρα και διαπίστωσαν ότι είχε αποσυνδέσει το καλώδιο της παροχής από τον μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος.

Με την παρέμβασή του είχε καταφέρει να τροφοδοτείται παράνομα η κατοικία του με ηλεκτρική ενέργεια κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, κατηγορούμενος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Το ακριβές ποσό με το οποίο ζημίωσε την Επιχείρηση θα καθοριστεί όταν ολοκληρωθούν οι μετρήσεις στις κιλοβατώρες που «έκαψε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης