Ρόδος: Ρομά επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.

Ρόδος: Ρομά επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.

Οι γείτονες έπιασαν στα πράσα τον «ποντικό» που προσπάθησε να κλέψει τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου

Ρόδος: Ρομά επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.
Μάλλον δεν ήξερε πού χτυπούσε ένα τσιγγάνος διαρρήκτης, ο οποίος «τρύπωσε» σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στην πόλη της Ρόδου. Το σπίτι ανήκει στον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου, Μανώλη Ανδρουλάκη, όμως δεν τον συνέλαβε ο ίδιος αλλά οι... γείτονες!

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τους περιοίκους τη στιγμή που έμπαινε μέρα- μεσημέρι στο διαμέρισμα του συνδικαλιστή αστυνομικού. Εκείνοι, όμως, τον άφησαν να κάνει τη... δουλειά του και κατά την έξοδό του ένας από αυτούς τον ακινητοποίησε ενώ μετέφερε τα κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα! Αμέσως μετά, ειδοποίησαν την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας έφθασαν αμέσως και τον συνέλαβαν.

Ο τσιγγάνος ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Όπως έγινε γνωστό, πριν από δέκα χρόνια είχε γίνει αιτία να χάσουν τη ζωή τους πέντε τουρίστες από την Αυστρία που παραθέριζαν στη Ρόδο, σε τροχαίο δυστύχημα που είχε προκαλέσει στη γέφυρα του Γαδουρά.

Κλείσιμο
Υπό το φως του ήλιου χτύπησαν τρεις φορές οι διαρρήκτες στην περιοχή Αντιμάχεια της Κω! Χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, παραβίασαν διαδοχικά τρία σπίτια, άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών στο οποίο καταγγέλθηκαν οι τρεις κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης