Κύπρος: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους και αυτοκτόνησε

Κύπρος: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους και αυτοκτόνησε

Δεν μπορούσε να δεχθεί το χωρισμό τους - Ο 35χρονος δράστης μπροστά στα δυο παιδιά τους πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του στο κεφάλι

Κύπρος: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους και αυτοκτόνησε
Νέα οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο. 35χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα δύο τους παιδιά!

Ο 35χρονος Χ.Ε. που δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό από την 31χρονη Σ.Φ., την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα η οποία εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο είχε καταγγείλει πολλές φορές στην αστυνομία τον πρώην σύζυγό της για επιθετική και βίαιη συμπεριφορά και είχε ζητήσει προστασία.

Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν ιδιαιτέρως τεταμένες και είχαν φτάσει στα δικαστήρια με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ο δράστης και αυτόχειρας για παρενόχληση.

Κλείσιμο
Χθες, Τετάρτη, ο δράστης πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην γυναίκας του στο χωριό Κόρνος της Λάρνακας και ζητούσε από τη συζυγό του να τα ξαναβρούν.

Ο Χ.Ε. μπροστά στα δυο παιδιά του πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κεφάλι. Η άτυχη γυναίκα πέθανε παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Από τα σφαιρίδια του κυνηγετικού τραυματίστηκε η γιαγιά της 31χρονης γυναίκας και ο νυν σύντροφός της 39 χρονών. 

Ο 35χρονος στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε σε ερημική περιοχή όπου και αυτοκτόνησε.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο και βρισκόταν υπό παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης