Πυροβόλησε και άλλον ο 29χρονος πιστολέρο της Πάτρας

Πυροβόλησε και άλλον ο 29χρονος πιστολέρο της Πάτρας

Ο άλλοτε «μπράβος» της νύχτας αποφυλακίστηκε πριν από δυο εβδομάδες από τις φυλακές Αλικαρνασσού και βάλθηκε να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με... σφαίρες

Πυροβόλησε και άλλον ο 29χρονος πιστολέρο της Πάτρας
Ιδιαίτερα επικίνδυνος αποδεικνύεται ο άλλοτε «μπράβος» της νύχτας που αποφυλακίστηκε πριν από δυο εβδομάδες από τις φυλακές Αλικαρνασσού και βάλθηκε να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με... σφαίρες! Μετά τα δυο επεισόδια με πυροβολισμούς που προκάλεσε στο Άστρος Κυνουρίας και την Πάτρα, φαίνεται πως προκάλεσε και άλλο τη νύχτα της Τετάρτης!

Την ώρα που οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν παντού, ο 29χρονος ένοπλος έβρισκε τυχαία μπροστά του στην περιοχή των Ζαρουχλέικων έναν σεσημασμένο κακοποιό με τον οποίο είχε διαφορές και αμέσως πυροβόλησε εναντίον του! Και αυτή τη φορά, όμως, αποδείχθηκε... κακός στο σημάδι και -ευτυχώς- δεν πέτυχε κάποιον περαστικό! Το θύμα βρήκε την ευκαιρία να τραπεί σε φυγή, όπως άλλωστε και ο δράστης για να αποφύγει τη σύλληψη.

Για τον εντοπισμό του αδίστακτου κακοποιού οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από τη Δευτέρα όταν, μαζί με τον 28χρονο συνεργό του δραπέτη των φυλακών Αλικαρνασσού ο οποίος συνελήφθη και μια 25χρονη γυναίκα που και αυτή αναζητείται, έστησαν ενέδρα θανάτου σε έναν 36χρονο στην επιχείρησή του στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας. Ο 29χρονος, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές εναντίον του χωρίς να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, οι δύο άνδρες είχαν πυροβολήσει μέσα σε ένα μπαρ στο Άστρος Κυνουρίας, όπου απείλησαν και εξύβρισαν μια 21χρονη και έφυγαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης