Βόλος: Στο κατάστημά του έκρυβε ηρωίνη και όπλο

Βόλος: Στο κατάστημά του έκρυβε ηρωίνη και όπλο

Πληροφορίες για αλισβερίσι «σκληρών» ναρκωτικών 

Βόλος: Στο κατάστημά του έκρυβε ηρωίνη και όπλο
Πληροφορίες για αλισβερίσι «σκληρών» ναρκωτικών μέσα σε ένα κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην επιχείρηση ιδιοκτησίας ενός 34χρονου όπου βρήκαν και παράνομο όπλο.

Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί, δεν άργησε να εντοπίσει την κρυψώνα στην οποία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φύλαγε μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 3,29 γραμμαρίων. Ο 34χρονος συνελήφθη, αλλά στην πορεία της έρευνας βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ το οποίο κατείχε χωρίς νόμιμη άδεια. Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

*** Για παράνομη οπλοκατοχή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ένας 34χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και βρήκαν στο εσωτερικό του μια σιδερογροθιά μήκους 0,11 εκατοστών, η οποία κατασχέθηκε.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης