Λάρισα: Μια σύλληψη για απόπειρα ληστείας

Λάρισα: Μια σύλληψη για απόπειρα ληστείας

Στιγμές τρόμου έζησε μια 43χρονη Αλβανίδα, όταν δέχθηκε επίθεση από δυο αλλοδαπούς οπλισμένους με μαχαίρια τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της και προσπάθησαν να την κλέψουν. Αποδείχθηκε, όμως, «σκληρό καρύδι»...

Λάρισα: Μια σύλληψη για απόπειρα ληστείας
Στιγμές τρόμου έζησε μια 43χρονη Αλβανίδα στη Λάρισα, όταν δέχθηκε επίθεση από δυο  αλλοδαπούς οπλισμένους με μαχαίρια που την ακινητοποίησαν τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της και προσπάθησαν να εισβάλλουν στο εξωτερικό για να κλέψουν. Αποδείχθηκε, όμως, «σκληρό καρύδι».

Η 43χρονη αντιστάθηκε αναγκάζοντας τους δράστες να τραπούν σε φυγή, αλλά ειδοποίησε άμεσα αστυνομικούς της Ασφάλειας που κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από αυτούς. Πρόκειται για έναν 31χρονο Πακιστανό που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εντοπιστεί ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του που κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

*** Ένα ζευγάρι σύγχρονων «Μπόνι και Κλάιντ» όρμησε ξαφνικά μέσα σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Ρόδου και χτύπησαν τον υπάλληλο για να αρπάξουν τα χρήματα που περιείχε η ταμειακή μηχανή. Κατά τη διαφυγή τους, όμως,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρήκαν στην κατοχή τους το κλεμμένο ποσό και το επέστρεψαν στο θύμα. Οι δράστες, ένας 32χρονος και μια 22χρονη, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Κλείσιμο
*** Δεν πρόλαβε να διαφύγει ο 24χρονος Αλβανός που άρπαξε με τη βία μία χρυσή αλυσίδα από το λαιμό μιας 65χρονης γυναίκας σε χωριό του Κιλκίς. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γουμένισσας τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, τον συνέλαβαν και απέδωσαν στη γυναίκα την κλεμμένη αλυσίδα. Ο 24χρονος, που βρισκόταν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης