Τρεις γυναίκες ξάφρισαν ηλικιωμένο στη Βέροια

Τρεις γυναίκες ξάφρισαν ηλικιωμένο στη Βέροια

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, αλλά παραμένουν άφαντες μαζί με τα κλεμμένα χρήματα

Τρεις γυναίκες ξάφρισαν ηλικιωμένο στη Βέροια
Σαν να γνωρίζονταν από παλιά έπιασαν την κουβέντα σε έναν ηλικιωμένο, τρεις γυναίκες που τον βρήκαν στο δρόμο σε ένα χωριό της Ημαθίας! Όμως, ήταν εντελώς άγνωστές του και σκοπό είχαν να αρπάξουν τα χρήματα που είχε στην τσέπη του, πράγμα που τελικά κατάφεραν.

Η κλοπή έγινε την περασμένη Τετάρτη, αλλά με τις περιγραφές που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας το 76χρονο θύμα, ταυτοποιήθηκαν δυο από τις δράστιδες ηλικίας 35 και 61 χρόνων ενώ η τρίτη συνεργός τους δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, αλλά παραμένουν άφαντες μαζί με τα κλεμμένα χρήματα.

*** Μέρα- μεσημέρι τρύπωσε στο σπίτι μιας 52χρονης στην Καρδίτσα ένας 36χρονος και άρπαξε το κινητό της μαζί με πέντε ρολόγια και τρία δακτυλίδια φο – μπιζού. Την τελευταία στιγμή, η ιδιοκτήτρια τον αντιλήφθηκε και κάλεσε αστυνομικούς οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στο δράστη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ τα κλοπιμαία που βρέθηκαν πάνω του επιστράφηκαν στην 52χρονη.

Κλείσιμο
*** Στα πράσα τσάκωσαν οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ στον Πλαταμώνα Πιερίας μια 33χρονη Ελληνίδα, τη στιγμή που έκλεβε διάφορα προϊόντα και τα έκρυβε μέσα από τα ρούχα της. Η δράστιδα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Λιτοχώρου και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης