Δύο συλλήψεις για μαστροπεία στη Βέροια

Δύο συλλήψεις για μαστροπεία στη Βέροια

50χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος «καφέ-μπαρ» και ο 53χρονος υπεύθυνος, εξέδιδαν σε πελάτες, έναντι αμοιβής, γυναίκες που εργάζονται στο κατάστημα ως σερβιτόρες

Δύο συλλήψεις για μαστροπεία στη Βέροια
Για τα αδικήματα της μαστροπείας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Ημαθίας, ένας 53χρονος άνδρας και μία 50χρονη γυναίκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, η 50χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος «καφέ-μπαρ» και ο 53χρονος υπεύθυνος, εξέδιδαν σε πελάτες, έναντι αμοιβής, γυναίκες που εργάζονται στο κατάστημα ως σερβιτόρες.

Αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο κατάστημα και ζήτησε από τον 53χρονο να συνευρεθεί με 28χρονη ημεδαπή, εργαζόμενη του καταστήματος. Ο υπεύθυνος του καταστήματος παρέλαβε από τον αστυνομικό το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τον οδήγησε σε διαμορφωμένο δωμάτιο.

Κλείσιμο
Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ σε βάρος της 28χρονης εργαζόμενης του καταστήματος βεβαιώθηκε παράβαση σχετική με τη νομοθεσία περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης