Ρόδος: Άνοιγε αυτοκίνητα στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

Ρόδος: Άνοιγε αυτοκίνητα στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

Ο 30χρονος δράστης έστηνε... καραούλι περιμένοντας να δει ποιοι από τους πελάτες θα άφηναν ξεκλείδωτα τα οχήματά τους για να «χτυπήσει»

Ρόδος: Άνοιγε αυτοκίνητα στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ
Ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης ενός πολυκαταστήματος τροφίμων στην πόλη της Ρόδου ήταν το πεδίο δράσης ενός 30χρονου, που έστηνε... καραούλι περιμένοντας να δει ποιοι από τους πελάτες θα άφηναν ξεκλείδωτα τα οχήματά τους για να δράσει. Με τον τρόπο αυτό, διέπραξε τουλάχιστον τέσσερις κλοπές από τις αρχές Αυγούστου.

Το «κύκνειο άσμα» του ήταν όταν έγινε αντιληπτός από υπαλλήλους του καταστήματος τη στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει αντικείμενα από ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι υπάλληλοι τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς που κλήθηκαν στο πάρκινγκ. Ο δράστης είχε μαζί του και μια μοτοσικλέτα η οποία κατασχέθηκε ως μέσον διάπραξης κλοπών.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης άλλων τριών κλοπών και ερευνάται αν είχε διαπράξει περισσότερες. Συγκεκριμένα, στις αρχές Αυγούστου είχε κλέψει χρήματα από ένα σταθμευμένο Ι.Χ., στις 9 του μήνα ένα βαλιτσάκι-γεννήτρια από ένα άλλο και πριν από μια εβδομάδα είχε αρπάξει... τσιγάρα από ένα τρίτο αυτοκίνητο! Στο σπίτι του βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και αποδείξεις αγοράς τους με χρήματα που προέρχονταν από τις κλοπές. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.

*** Το αυτοκίνητο ενός 32χρονου έκλεψαν σε χωριό της Ημαθίας δυο νεαροί, αλλά ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Πρόκειται για έναν 21χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ ο 19χρονος συνεργός του αναζητείται. Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης