Ληστεία με όπλο σε περίπτερο στην Αμαλιάδα: Του άρπαξε το τσαντάκι και εξαφανίστηκε

Ληστεία με όπλο σε περίπτερο στην Αμαλιάδα: Του άρπαξε το τσαντάκι και εξαφανίστηκε

Το τσαντάκι περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, την ταυτότητα του 32χρονου και το δίπλωμα οδήγησης, κάρτες ανάληψης χρημάτων δύο τραπεζών, ένα βιβλιάριο καταθέσεων και ένα κινητό τηλέφωνο

Ληστεία με όπλο σε περίπτερο στην Αμαλιάδα: Του άρπαξε το τσαντάκι και εξαφανίστηκε
Τετ- α- τετ με έναν ληστή ήρθε χθες τα ξημερώματα ένας νεαρός περιπτερούχος στην Αμαλιάδα, την ώρα που είχε βάλει ρολά στο περίπτερο και ετοιμαζόταν να πάει στο σπίτι του.

Ο νεαρός απειλήθηκε με πιστόλι, ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία του και δεν αντέδρασε, ενώ από την πλευρά του ο ληστής έδρασε με γρήγορες κινήσεις και όταν πήρε αυτό που ήθελε τράπηκε σε φυγή.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 12:50 χθες μετά τα μεσάνυχτα, στην πλατεία Τεμπονέρα στην Αμαλιάδα.

Κλείσιμο
Πριν προλάβει να κάνει το παραμικρό ο περιπτερούχος, ο ληστής άρπαξε το τσαντάκι που είχε κρεμασμένο στον ώμο του ο 32χρονος και τράπηκε σε φυγή προς την οδό Γεωργίου Παπανδρέου, μέσα από την πλατεία Τεμπονέρα.

Το τσαντάκι περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, την ταυτότητα του 32χρονου και το δίπλωμα οδήγησης, κάρτες ανάληψης χρημάτων δύο τραπεζών, ένα βιβλιάριο καταθέσεων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 32χρονος αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και κατήγγειλε τη ληστεία στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

Πηγή: Patrisnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης