Αρτα: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα σε δυο διαφορετικά σημεία

Αρτα: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα σε δυο διαφορετικά σημεία

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τις δυο φυτείες και ξερίζωσαν τα πέντε δενδρύλλια ύψους από 1,28 ως 2,5 μέτρων, ενώ έκαναν έρευνα στο σπίτι και σε μια αποθήκη του 59χρονου

Αρτα: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα σε δυο διαφορετικά σημεία
Πέντε χασισόδεντρα καλλιεργούσε όλα κι όλα ένας 59χρονος στο χωριό Πατιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας και, για να μην εντοπίζονται εύκολα, τα είχε φυτέψει σε δύο διαφορετικές εκτάσεις κοντά στο σπίτι του! Όμως, δεν ξεγέλασε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τις δυο φυτείες και ξερίζωσαν τα πέντε δενδρύλλια ύψους από 1,28 ως 2,5 μέτρων, ενώ έκαναν έρευνα στο σπίτι και σε μια αποθήκη του 59χρονου όπου βρήκαν 367 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με σπόρους. Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Άρτας του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Μόνο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,65 μέτρου είχε φυτέψει σε μια γλάστρα στο σπίτι του στην Κοζάνη ένας 33χρονος, αλλά οι άνδρες της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν εκτιμούν ότι φιλοδοξούσε να αποκτήσει μεγάλη φυτεία, καθώς είχε στην κατοχή του πλήθος σπόρων! Ακόμη, κατασχέθηκαν και 53 ναρκωτικά χάπια, για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
 
Κλείσιμο
*** Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,5 γραμμαρίων μετέφερε με τη μοτοσικλέτα ένας 36χρονος που συνελήφθη μετά από έλεγχο που του έκαναν στη Λάρισα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης