Θεσσαλονίκη: Με 440 επιβάτες «έδεσε» το κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit

Θεσσαλονίκη: Με 440 επιβάτες «έδεσε» το κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit

Κάποιοι από τους τουρίστες επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία και ήδη κάνουν τον γύρο της πόλης, ενώ ορισμένοι επέλεξαν μια μίνι απόδραση σε κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής

Θεσσαλονίκη: Με 440 επιβάτες «έδεσε» το κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit
Με χάρτες της Θεσσαλονίκης ανά χείρας και σύμμαχο τον καλό καιρό «ξεχύθηκαν» στους δρόμους της πόλης πολλοί από τους 440 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Silver Spirit, που «έδεσε» στις 7 το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι.

Το κρουαζιερόπλοιο ήρθε στη Θεσσαλονίκη από την Καβάλα και στις 7 το βράδυ θα αναχωρήσει για τον Βόλο.

Κάποιοι από τους επιβάτες επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία και ήδη κάνουν τον γύρο της πόλης, ενώ ορισμένοι επέλεξαν μια μίνι απόδραση σε κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής.

Κλείσιμο
Η πλειοψηφία των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου, που διαθέτει 200 άτομα πλήρωμα, είναι Αυστραλοί, Γερμανοί, Βρετανοί και Αμερικάνοι.

Σύμφωνα με την ΟΛΘ ΑΕ, στο επόμενο δίμηνο αναμένεται η άφιξη και των περισσοτέρων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ η περίοδος θα «κλείσει» την 1η Νοεμβρίου.

Μέχρι το τέλος Αυγούστου αναμένονται άλλα δύο κρουαζιερόπλοια, έξι τον Σεπτέμβριο -ένα εκ των οποίων θα διανυκτερεύσει κιόλας- κι ένα την 1η Νοεμβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης