Ρομά διέρρηξαν το κυλικείο στο Δικαστικό Μέγαρο της Άρτας

Ρομά διέρρηξαν το κυλικείο στο Δικαστικό Μέγαρο της Άρτας

Αφαίρεσαν χρήματα, ταμειακή, Η/Υ και ποτά αφού απενεργοποίησαν τον κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Ρομά διέρρηξαν το κυλικείο στο Δικαστικό Μέγαρο της Άρτας
Δεν είχαν το θεό τους δυο διαρρήκτες, που δεν δίστασαν να τρυπώσουν μέσα στο «ναό» της δικαιοσύνης προκειμένου να κλέψουν! Πάντως, θα επισκεφθούν ξανά το Δικαστικό Μέγαρο Άρτας, αυτή τη φορά ως… κατηγορούμενοι αφού η διάρρηξη εξιχνιάστηκε!

Οι δράστες είχαν εισβάλει στο κτίριο των δικαστηρίων το βράδυ της Κυριακής με στόχο το κυλικείο που στεγάζεται στο εσωτερικό. Απενεργοποίησαν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, διέρρηξαν την είσοδο και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στην ταμειακή μηχανή, έναν υπολογιστή και διάφορα ποτά και αναψυκτικά! 

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ανακάλυψαν τα στοιχεία ενός 32χρονου τσιγγάνου και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Ωστόσο, ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται. 

*** Ένα σπίτι και ένα ιατρείο διέρρηξε στη Θάσο ένας 21χρονος που έχει συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές και έκλεψε από το εσωτερικό τους δύο φορητούς υπολογιστές, ένα ηχείο και δύο κινητά. Οι διαρρήξεις είχαν γίνει στις 5 και 8 Αυγούστου κι έτσι ο δράστης δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης