Νάξος: Συνέλαβαν ζευγάρι που «άδειασε» δωμάτιο παραθεριστών

Νάξος: Συνέλαβαν ζευγάρι που «άδειασε» δωμάτιο παραθεριστών

Είχαν πάνω τους τα κλοπιμαία, που επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες

Νάξος: Συνέλαβαν ζευγάρι που «άδειασε» δωμάτιο παραθεριστών
Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του ένα ζευγάρι νεαρών «ποντικών» που τρύπωσαν στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στη Νάξο και το άδειασαν, εκμεταλλευόμενοι ότι οι ένοικοι απολάμβαναν τη δροσιά της θάλασσας. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τους εντόπισαν στη Χώρα της Νάξου και τους συνέλαβαν.

Ο 23χρονος Έλληνας και η 17χρονη Πολωνέζα φίλη του είχαν ακόμη στην κατοχή τους τις ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των παραθεριστών που είχαν κλέψει και είχαν ξοδέψει ένα μικρό μέρος των χρημάτων που βρήκαν στο δωμάτιο. Όλα παραδόθηκαν στους δικαιούχους και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

*** Βρήκαν ξεκλείδωτο το όχημα που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του στην παραλία του Μυρτόφυτου Καβάλας για να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα και έκαναν... «βουτιά» στο εσωτερικό του, ένας 59χρονος και μία 49χρονη οι οποίοι άρπαξαν 500 ευρώ και διέφυγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους! Όμως, ο ιδιοκτήτης τους είδε να φεύγουν και συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να τους εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Καβάλα και να τους συλλάβουν. Στην κατοχή του ζεύγους βρέθηκαν μόνο 175 ευρώ και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,5 γραμμαρίων κι έτσι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης