Κλεμμένη μηχανή πουλήθηκε δυο φορές

Κλεμμένη μηχανή πουλήθηκε δυο φορές

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 22χρονος  Βούλγαρος, διαπίστωσαν ότι έφερε αριθμό πλαισίου ο οποίος αντιστοιχούσε σε άλλο δίκυκλο για το οποίο όμως είχε δηλωθεί κλοπή

Κλεμμένη μηχανή πουλήθηκε δυο φορές
Από τον περασμένο Μάιο προσπαθούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να ξεμπερδέψουν το κουβάρι για την προέλευση μιας μοτοσικλέτας που κατέσχεσαν οι συνάδελφοί τους της Τροχαίας στην κατοχή ενός νεαρού αλλοδαπού στα Γιαννιτσά Πέλλας, καθώς είχε αλλάξει χέρια... τέσσερις φορές περιλαμβανομένου και του άγνωστου μέχρι στιγμής πραγματικού ιδιοκτήτη της!

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 22χρονος  Βούλγαρος, διαπίστωσαν ότι έφερε αριθμό πλαισίου ο οποίος αντιστοιχούσε σε άλλο δίκυκλο για το οποίο όμως είχε δηλωθεί κλοπή! Μάταια ο νεαρός διαμαρτυρόταν ότι είχε αγοράσει νόμιμα τη μοτοσικλέτα, η οποία τελικά κατασχέθηκε για να διερευνηθεί σε ποιον ανήκε πραγματικά. Ξετυλίγοντας το νήμα, οι αστυνομικοί έφτασαν σε έναν 22χρονο Έλληνα που είχε πουλήσει τη μηχανή στον Βούλγαρο. 

Και αυτός, όμως, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως ήταν κλεμμένη και τους οδήγησε σε έναν 45χρονο Έλληνα από τον οποίο την είχε αγοράσει! Προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί αν και από πού είναι κλεμμένη η μηχανή. Ωστόσο, σε βάρος των τριών που την είχαν κατά καιρούς στην κατοχή τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία,  αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης