Τρίκαλα: Πήραν στο κυνήγι τους... «κυνηγούς» μετάλλων

Τρίκαλα: Πήραν στο κυνήγι τους... «κυνηγούς» μετάλλων

Οι «κυνηγοί» μετάλλων έκαναν αρκετό θόρυβο όταν έσπασαν το λουκέτο που ασφάλιζε την παράγκα μέσα στην ιδιόκτητη έκταση ενός 63χρονου

Τρίκαλα: Πήραν στο κυνήγι τους... «κυνηγούς» μετάλλων
Από «κυνηγοί» κατέληξαν... κυνηγημένοι οι τρεις νεαροί που άρπαξαν ό,τι μεταλλικό βρήκαν από μια καλύβα λίγα χιλιόμετρα έξω από την ορεινή περιοχή Αγρελιά των Τρικάλων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της κοινότητας οι οποίοι τους καταδίωξαν!

Οι «κυνηγοί» μετάλλων έκαναν αρκετό θόρυβο όταν έσπασαν το λουκέτο που ασφάλιζε την παράγκα μέσα στην ιδιόκτητη έκταση ενός 63χρονου και άρχισαν να... τεμαχίζουν μια σόμπα και δύο σιδερένια κρεβάτια για να τα φορτώσουν στο αγροτικό φορτηγάκι με το οποίο είχαν φτάσει στην περιοχή! Το αποτέλεσμα ήταν να τους ακούσουν οι περίοικοι και να τους πιάσουν στα πράσα.

Όμως, αν και τους πήραν στο κυνήγι, οι εισβολείς κατάφεραν να επιβιβαστούν στο φορτηγάκι τους και να τραπούν σε φυγή καταφέροντας να εξαφανιστούν, χωρίς να τους εντοπίσουν τα περιπολικά της Αστυνομίας που ξεκίνησαν έρευνες για την σύλληψή τους. Άφησαν, όμως, πίσω τους τη λεία τους που δεν πρόλαβαν να φορτώσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης