Πύργος: Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του μετά από καβγά

Πύργος: Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του μετά από καβγά

Οι γείτονες έτρεξαν έντρομοι από τις φωνές του ηλικιωμένου - Ο 35χρονος δράστης συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση

Πύργος: Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του μετά από καβγά
Δεν έχει κοπάσει ακόμη ο απόηχος της δολοφονίας του 39χρονου από τον πατέρα του στο Άστρος Κυνουρίας και ένα… αντίστροφο αιματηρό περιστατικό συγκλονίζει την Πελοπόννησο! Αυτή τη φορά, γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο!

Οι κάτοικοι της περιοχής σε κεντρικό δρόμο της πόλης πετάχτηκαν έξω αναστατωμένοι ακούγοντας τις γοερές κραυγές που ακολούθησαν έναν έντονο καυγά, μεταξύ πατέρα και γιου που κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους στο ίδιο κτίριο και είχαν συχνά έντονες λογομαχίες. Αμέσως μετά, είδαν τον 35χρονο γιο να βγαίνει στο δρόμο και να περιμένει έξω από το κτίριο.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έφτασαν πολύ γρήγορα και βρήκαν αιμόφυρτο τον ηλικιωμένο πατέρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, διατηρώντας πάντως τις αισθήσεις του. Στο διαμέρισμά του βρέθηκε ματωμένο το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο είχε τραυματιστεί. Ο παρ’ ολίγον πατροκτόνος δεν επιχείρησε να διαφύγει και συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση. Κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και ανακρίνεται, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης