Θα διακινούσαν σε πάρτι το ναρκωτικό των κλαμπ

Θα διακινούσαν σε πάρτι το ναρκωτικό των κλαμπ

Δυο αλλοδαποί και ένας Έλληνας ήταν έτοιμοι να «σπρώξουν» σε πάρτι στην περιοχή των Χανίων ποσότητες χασίς και μεθαμφεταμίνης, της γνωστής και ως «ναρκωτικό των κλαμπ». Όμως, τους πρόλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που διαπίστωσαν ότι είχαν και παράνομο οπλισμό

Θα διακινούσαν σε πάρτι το ναρκωτικό των κλαμπ
Τα όσα βρέθηκαν πάνω σε έναν 25χρονο Μολδαβό, έναν 23χρονο Γεωργιανό και έναν συνομήλικό του Έλληνα κατά τον έλεγχο στον οποίο τους υπέβαλαν οι αστυνομικοί, οδήγησαν σε έρευνες στα σπίτια τους. Σε αυτό του 25χρονου, βρέθηκαν 26,5 γραμμάρια κάνναβης, πέντε συσκευασίες με 7,5 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά με ίχνη κάνναβης και ένας δοσομετρητής με ίχνη μεθαμφεταμίνης.

Ακόμη, κατασχέθηκαν μια μεταλλική σιδερογροθιά, 12 πλήρη φυσίγγια και ένας κάλυκας, μια κουκούλα «Full Face» και ένα ζευγάρι γάντια, που κάνουν τους αστυνομικούς να ερευνούν την πιθανή εμπλοκή του Μολδαβού σε ληστείες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Μέσα στα... παπούτσια του είχε κρυμμένη την ηρωίνη που διακινούσε ένας 29χρονος, όταν τον εντόπισαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην Άρτα! Πάνω του και από την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, κατέσχεσαν συνολικά ένδεκα «φιξάκια» ηρωίνης βάρους 11,62 γραμμαρίων και διάφορα σύνεργα χρήση με υπολείμματα ναρκωτικών. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης