Αλβανός έκλεβε μηχανήματα στα Ιωάννινα

Αλβανός έκλεβε μηχανήματα στα Ιωάννινα

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφαλείας έχει μπει η δραστηριότητα ενός νεαρού Αλβανού που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, μετά την εξιχνίαση της κλοπής μηχανημάτων από μια μάντρα οικοδομικών υλικών στο Πέραμα Ιωαννίνων

Αλβανός έκλεβε μηχανήματα στα Ιωάννινα
Τώρα, ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές και πωλούσε τη λεία του στην πατρίδα του.Ο 27χρονος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ως ύποπτος για τη διάρρηξη στον αποθηκευτικό χώρο της μάντρας, που είχε γίνει το περασμένο Σάββατο και ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Το χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα τρυπάνι αξίας 750 ευρώ που είχε κλέψει παραβιάζοντας την πόρτα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο και ο κατηγορούμενος θα αφηνόταν ελεύθερος, αν δεν εξακριβωνόταν ότι δεν είχε έγγραφα που να νομιμοποιούν την παραμονή του στην Ελλάδα. Έτσι, κρατείται και θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής επιστροφής στη χώρα του ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Στο μεταξύ, η δικογραφία για την κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης