Καλοκαιρινό μπουρίνι ξερίζωσε δέντρα στη Θεσσαλονίκη

Καλοκαιρινό μπουρίνι ξερίζωσε δέντρα στη Θεσσαλονίκη

Δυνατή βροχή και ισχυροί άνεμοι στο κέντρο της πόλης - Πλημμύρισε ο δρόμος μπροστά στα δικαστήρια

Καλοκαιρινό μπουρίνι ξερίζωσε δέντρα στη Θεσσαλονίκη
Μια ακόμη δυνατή καλοκαιρινή βροχή έπεσε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. 

Σύντομη, όμως μεγάλης έντασης, ήταν η μπόρα, με αρκετά δυνατό άνεμο. Οι βροντές συνεχίζονται μαζί με τον ήλιο που έκανε και πάλι δειλά την εμφάνιση του ενώ παράλληλα συνεχίζει να φυσάει και να ψιχαλίζει.

Λόγω των μεγάλης έντασης ανέμων, σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Βαλτετσίου στην Τούμπα αλλά και στην οδό Παπανδρέου στη Νεάπολη, γίνονται εργασίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής προσπαθούν να κόψουν και να απομακρύνουν τα δέντρα που ξεριζώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Κλείσιμο


Η οδός 26ης Οκτωβρίου και μέρος της Πολυτεχνείου μπροστά στα δικαστήρια μετατράπηκαν σε μια τεράστια λίμνη! Ο όγκος των υδάτων, που σε ορισμένα σημεία φθάνουν τα 20 εκατοστά, είναι πολύ μεγάλος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ορισμένα οχήματα εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε επέμβαση οδικής βοήθειας. Επίσης, νερά έχουν εισρεύσει σε καταστήματα και οι ιδιοκτήτες τους προσπαθούν με διάφορα μέσα να τα απομακρύνουν.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι στην περιοχή δεν έπεσε σταγόνα νερό! Αντίθετα, σύντομη νεροποντή σημειώθηκε νωρίτερα στα δυτικά, με αποτέλεσμα μεγάλος όγκος υδάτων να υπερχειλίσει τα φρεάτια και φθάσει ως τα δικαστήρια.



Πηγή: seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης