Η Φωτεινή Πιπιλή ξεσπαθώνει κατά των... Ελληναράδων

Η Φωτεινή Πιπιλή ξεσπαθώνει κατά των... Ελληναράδων

Έξαλλη από τη συμπεριφορά λουόμενου βγάζει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του αυτοκινήτου του και σχολιάζει με το καυστικό της ύφος

Η Φωτεινή Πιπιλή ξεσπαθώνει κατά των... Ελληναράδων
Η Φωτεινή Πιπιλή είναι γνωστή για το καυστικό της χιούμορ και για τη διάθεσή της να παρέμβει κάθε φορά που βλέπει κάτι στραβό!

Μόνο που αυτό που την εξόργισε τώρα δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ και αγανακτισμένη σχολίασε την κατάσταση στο Διαδίκτυο.

Η βουλευτής βρέθηκε σε γνωστή παραλία στο νομό Ηλείας και έκπληκτη είδε έναν «Eλληναρά», όπως τον αποκάλεσε, να έχει κατεβάζει το τζιπ του στην παραλία. Και επειδή ουδέποτε την εγκατέλειψε η έτερη ιδιότητά της, η δημοσιογραφική, αυτόματα φωτογράφισε το όλο σκηνικό και έγραψε τα εξής δηκτικά:

Κλείσιμο
«Διατράνωσα: "Κάτω τα χέρια από τον αιγιαλό, αφήστε τις παραλίες ελεύθερες για τους πολίτες"!
Φυσικά δεν εννοούσα αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία! Μου συνέβη στον Κυπαρισσιακό Κόλπο (φυσικά στο νομό Ηλείας) όπου οι παραλίες εκεί εκτείνονται σε χιλιόμετρα. Ο Ελληνάρας-τζιπάρας όμως ήθελε και … παρέα για να παρκάρει για να αμολήσει το φουσκωτό. Ποιά caretta caretta και πράσινα άλογα, εδώ παραλίγο να λιώσει τους λουόμενους...».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης