Ανήλικος έκλεβε μηχανάκια στη Λάρισα

Ανήλικος έκλεβε μηχανάκια στη Λάρισα

Ο 16χρονος δράστης έγινε αντιληπτός από τον 23χρονο ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας που έκλεψε έξω από το σπίτι του

Ανήλικος έκλεβε μηχανάκια στη Λάρισα
Λάτρης της ταχύτητας σε δύο ρόδες ήταν ένας ανήλικος στη Λάρισα, που άλλαζε σαν τα... πουκάμισα τις μηχανές και τα μοτοποδήλατα τα οποία έκλεβε από τους δρόμους της πόλης. Από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κλέψει τρία, αλλά η τέταρτη κλοπή ήταν μοιραία γι' αυτόν.

Ο 16χρονος δράστης έγινε αντιληπτός από τον 23χρονο ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας που έκλεψε έξω από το σπίτι του. Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και ο ανήλικος εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τον συνέλαβαν και επέστρεψαν τη μηχανή στον ιδιοκτήτη της.

Κατά την προανάκριση, ο 16χρονος ομολόγησε ότι είχε κλέψει άλλα τρία μοτοποδήλατα τους τελευταίους οκτώ μήνες και, όταν τα... βαριόταν τα εγκατέλειπε όπου έβρισκε! Δυο από αυτά έχουν βρεθεί και αποδοθεί στους ιδιοκτήτες τους, αλλά το τρίτο αναζητείται ακόμη. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κλοπές.

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Χαλκίδα δύο νεαροί ηλικίας 24 και 25 χρόνων, που εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη του λίγες ώρες νωρίτερα. Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης