Διαμαρτυρία στα διόδια Μοσχοχωρίου

Διαμαρτυρία στα διόδια Μοσχοχωρίου

Εκατοντάδες κάτοικοι του προαναφερόμενου Δήμου με μαύρες σημαίες, από τις 6 το απόγευμα περίπου μέχρι και τις 8 πήγαν στα διόδια και σήκωσαν τις μπάρες διαμαρτυρόμενοι. Αίτημα τους η κατάργηση των διοδίων η, σε κάθε περίπτωση η μείωση της τιμής τους, η οποία ανέρχεται στα 4 ευρώ

Διαμαρτυρία στα διόδια Μοσχοχωρίου
Την κατάργηση των διοδίων Μοσχοχωρίου απαίτησαν το απόγευμα της Πέμπτης εκατοντάδες κάτοικοι του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον οποίο εντάσσεται η περιοχή όπου την περασμένη εβδομάδα, στη παλιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα τρία νέα παιδιά.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το ΙΧ που επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό στο ύψος του Στεφανοβικείου. Συνδέθηκε δε με το γεγονός ότι η κυκλοφορία στην παλιά ΕΟ Λάρισας-Βόλου είναι ιδιαίτερη επιβαρυμένη λόγω του γεγονότος ότι τόσο τα ΙΧ όσο και τα φορτηγά επιλέγουν την συγκεκριμένη διαδρομή προκειμένου να αποφύγουν το υψηλό αντίτιμο των διοδίων στο Μοσχοχώρι.

Εκατοντάδες κάτοικοι του προαναφερόμενου Δήμου με μαύρες σημαίες, από τις 6 το απόγευμα περίπου μέχρι και τις 8 πήγαν στα διόδια και σήκωσαν τις μπάρες διαμαρτυρόμενοι. Αίτημα τους η κατάργηση των διοδίων η, σε κάθε περίπτωση η μείωση της τιμής τους, η οποία ανέρχεται στα 4 ευρώ. Οπότε, αν κανείς θέλει να μετακινηθεί από την Λάρισα στον Βόλο πρέπει να πληρώσει το συγκεκριμένο αντίτιμο ενώ αν η διαδρομή είναι μετ επιστροφής το ποσό ανεβαίνει στα 8 ευρώ.
Εκεί βρέθηκαν και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός καθώς και οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξ. Μεϊκόπουλος, των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδ. Βουδούρης αλλά και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας.
Κλείσιμο

Η διαμαρτυρία εξελίχθηκε υπό το βλέμμα αστυνομικών δυνάμεων ενώ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα θα συγκαλέσει ευρεία πανθεσσαλική σύσκεψη με θέμα την κατάργηση των διοδίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης