Εκατοντάδες επιχειρηματίες του Ηρακλείου χρωστούν στον ΟΑΕΕ

Εκατοντάδες επιχειρηματίες του Ηρακλείου χρωστούν στον ΟΑΕΕ

Αδυνατούν να καταβάλλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές οι έμποροι

Εκατοντάδες επιχειρηματίες του Ηρακλείου χρωστούν στον ΟΑΕΕ
Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες επιχειρηματίες του Ηρακλείου στις συναλλαγές τους με τον ΟΑΕΕ και την αδυναμία ν’ ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τον ασφαλιστικό τους φορέα συζήτησε ο Πρόεδρος κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Θωμάς Φορτετσανάκης με τον Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης του ΟΑΕΕ κ. Ηλία Καγιαυτάκη και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΕ κ. Φώτη Παπαδόπουλο.

Ο κ. Αλιφιεράκης περιέγραψε τη δραματική κατάσταση την οποία βιώνουν πολλά μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και διατύπωσε το αίτημα της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας για αναπροσαρμογή των απαιτήσεων του Ταμείου απέναντι στους ασφαλισμένους με βάση τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, τονίζοντας παράλληλα τη διαφωνία του για τη μείωση του αριθμού των υποκαταστημάτων του ΟΑΕΕ.

Οι κ. Καγιαυτάκης και Παπαδόπουλος τόνισαν την αδυναμία του λιγοστού προσωπικού του ΟΑΕΕ σε όλη την Ελλάδα ν’ ανταποκριθεί στις τόσες και διαφορετικές απαιτήσεις των μελών του και συμφώνησαν με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ότι θα πρέπει να υπάρξουν πολιτικές άμεσης και ουσιαστικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για ν’ ανακάμψει η πραγματική οικονομία.

Κλείσιμο
Πηγή: Cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης