Ορεστιάδα: Έταζε συνεργασίες και εισέπραττε χρήματα για εγγύηση!

Ορεστιάδα: Έταζε συνεργασίες και εισέπραττε χρήματα για εγγύηση!

Το μυαλό των αστυνομικών πήγε αμέσως σε έναν 34χρονο που τους έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν για τέτοιες κομπίνες

Ορεστιάδα: Έταζε συνεργασίες και εισέπραττε χρήματα για εγγύηση!
Ήξεραν ποιον να αναζητήσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, όταν μια 40χρονη επιχειρηματίας τους κατήγγειλε ότι κάποιος άγνωστος που συστήθηκε ως στέλεχος αλυσίδας σούπερ μάρκετ την έπεισε να καταβάλει χρήματα ενόψει της επικείμενης συνεργασίας τους και έγινε... λαγός!

Το μυαλό των αστυνομικών πήγε αμέσως σε έναν 34χρονο που τους έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν για τέτοιες κομπίνες! Και, όπως αποδείχθηκε, δεν είχαν άδικο καθώς το θύμα τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που της έδειξαν. Σε βάρος του απατεώνα σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν έχει εξαπατήσει και άλλους επιχειρηματίες. 

Ο 34χρονος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την 40χρονη ιδιοκτήτρια επιχείρησης εμπορίας καυσόξυλων και ξυλοκάρβουνων σε χωριό του Έβρου παριστάνοντας τον υποδιευθυντή αλυσίδας σούπερ μάρκετ, της μίλησε για μελλοντική συνεργασία τους και της ζήτησε να καταθέσει 3.000 ευρώ ως εγγύηση στον τραπεζικό του λογαριασμό, πράγμα που έκανε η ανυποψίαστη γυναίκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης