Αλλοδαποί διαρρήκτες χτυπούσαν σε όλη τη χώρα

Αλλοδαποί διαρρήκτες χτυπούσαν σε όλη τη χώρα

Τους αναζητούσαν από την Κοζάνη ως τη Μαγνησία, αλλά τελικά τους συνέλαβαν στην... Αχαΐα! Ο λόγος για δυο αλλοδαπούς κακοποιούς ηλικίας 31 και 32 χρόνων, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για πλήθος διαρρήξεων. Πρόλαβαν, όμως, να διαπράξουν άλλες έξι πριν συλληφθούν!

Αλλοδαποί διαρρήκτες χτυπούσαν σε όλη τη χώρα
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χαλανδρίτσας έβαλαν τέλος στη δράση των δυο «μπουκαδόρων», εξιχνιάζοντας μετά από έρευνα τις έξι διαρρήξεις που είχαν γίνει τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές Τσαπουρνία και Μίχα Ερυμάνθου.

Οι δράστες χτυπούσαν εξοχικές κατοικίες σε αραιοκατοικημένες περιοχές, παραβίαζαν με αιχμηρά αντικείμενα τις πόρτες ή τα παράθυρα και έκλεβαν κοσμήματα, προσωπικά αξεσουάρ και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε μια περίπτωση είχαν κλέψει και μια κυνηγετική καραμπίνα, ενώ η συνολική αξία της λείας τους φτάνει τα 5.000 ευρώ.

Για τις έξι κλοπές σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, αλλά συνελήφθησαν βάσει των ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί από τους ανακριτές Βόλου και Κοζάνης, ενώ σε βάρος του 32χρονου εκκρεμεί και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αλμυρού για άλλες υποθέσεις διαρρήξεων. Η έρευνα για τη δράση τους συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης