Κωπηλασία και Ορεινό Τρέξιμο έδωσαν «ανάσα» στην Ήπειρο!

Κωπηλασία και Ορεινό Τρέξιμο έδωσαν «ανάσα» στην Ήπειρο!

Με επιτυχία στέφθηκαν δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα

Κωπηλασία και Ορεινό Τρέξιμο έδωσαν «ανάσα» στην Ήπειρο!
Όλα τα απαραίτητα… προσόντα, φυσικά αλλά και σε επίπεδο υποδομών και έμψυχου δυναμικού διαθέτουν η Ήπειρος ευρύτερα και ο Νομός Ιωαννίνων ειδικότερα, προκειμένου να μετατραπούν σε πόλο ανάπτυξης και του αθλητικού τουρισμού, με ευεργετικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία. 

Χρειάζεται βέβαια συντονισμένη προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων, στήριξη των αθλητικών σωματείων που φέρνουν αγώνες, συντήρηση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και δημιουργία καινούριων, ώστε να προσελκύσει η περιοχή μας ακόμα περισσότερες διοργανώσεις και κατ’ επέκταση ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

 Τις προοπτικές αυτές φανερώνει με τον πιο έμπρακτο τρόπο η αξιοσημείωτη επιτυχία με την οποία στέφθηκαν δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα και το Ζαγόρι. Στην Παμβώτιδα διεξήχθη η β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, στην οποία συμμετείχαν περίπου 350 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα με τους συνοδούς και τους επισκέπτες να ξεπερνούν τα 1.000 άτομα. Μεγάλος θριαμβευτής του αναδείχθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων!

Στην περιοχή του Ζαγορίου από την άλλη έγινε ο αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «The North Face Zagori Mountain Running» σπάζοντας ρεκόρ συμμετοχών και προσελκύοντας πάνω από 1.100 δρομείς και εκατοντάδες θεατές απ’ όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα
Κλείσιμο
εδώ  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης